Palvelut

YinMari tarjoaa apua lantionpohjan hyvinvoinnin tukemiseen joogan keinoin. Palveluihimme kuuluvat lantionpohjan joogan verkkokurssit, workshopit ja yksityistunnit sekä Yin joogakurssit.

Joogaa milloin haluat oman kodin rauhassa

Lantionpohjan joogan online-tunneilla ja workshopeissa pääset kokeilemaan harjoituksia rauhassa oman kodin turvassa. Käy kurkkaamassa uusimmat kurssit verkkokaupassa.

Myös ihan UUSI Lantionpohjan verkkokurssi on 
TULOSSA PIAN!

Maksa kätevästi ennakkoon verkossa

Yksityistunnit

Lantionpohjan joogan yksityistunti on paras tapa saada yksilöllistä ohjausta juuri Sinun tilanteeseesi. Jooga tarjoaa paljon erilaisia työkaluja, joista löydämme juuri Sinulle parhaiten sopivan kokonaisuuden. 

Tapaamiset järjestetään joko Zoomin välityksellä etänä tai lähitapaamisena jossain sovitussa paikassa.
Varaa aika nettiajanvarauksen kautta ja maksa ennakkoon verkkokaupassa.

Asiakkaiden suusta

”Osallistuin Marin lantionpohjajoogan etänä pidetyille yksityistunneille. Mari on joogaohjaajana lempeä, läsnä oleva ja todella ammattitaitoinen. Hän osaa luoda tunneilla turvallisen ilmapiirin, jossa asiakkaan on helppo jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan. Marin ihanassa ohjauksessa voi vain rentoutua vastaanottamaan, asanoissa ei tarvitse puskea tai pakottaa kehoa mihinkään mikä ei tunnu hyvälle. Mari otti upealla tavalla huomioon kaikki yksilölliset tarpeeni ja muokkasi kotiharjoitteluohjelman sen perusteella. Hän otti huomioon myös minun toiveeni esim. harjoituksen kokonaispituudesta. Tuntien jälkeen sekä keho että mieli olivat täynnä hyvää oloa ja kiitollisuutta. Sain tunneista apua omaan tilanteeseeni ja voin todella todella lämpimästi suositella Marin ihania tunteja kaikille! <3  – Mari Y ”

”Kesällä 2022 varasin Marille 3 tapaamiskertaa lantionpohjanjoogaan. Sain erinomaista yksilöllistä ohjausta ja harjoitusten myötä apua tilanteeseeni. Tapaamisten jälkeen sain todella hyvät – siis todella hyvät! – kotiohjeet, joiden avulla on helppo palata harjoituksiin aina uudelleen. Suosittelen lämpimästi Marin asiantuntevaa ja lempeää ohjausta kaikille. – Krista ”

Workshopit omalle ryhmälle

Haluatko tietää lantionpohjan toiminnasta lisää? Kokoa oma ystäväporukka, työkaverit tai äiti-vauva-ryhmä vai oletko järjestämässä naisten iltaa tai polttareita?

Workshop voi olla yleisluonteinen tai sitten jonkin tietyn teeman ympärille rakennettu kuten esimerkiksi raskauden/synnytyksen jälkeen, vaihdevuodet, lantionpohjan toimintahäiriöt; kivut, virtsankarkailu, laskeumat. Voidaan yhdistää myös rentouttavan Yin joogan kanssa.

Workshop voidaan pitää valitsemassanne tilassa tai Zoomin kautta.

Workshopin kesto noin 2 – 4 h, hinnat alkaen 150 eur.

Kysy tarjous niin räätälöidään lantionpohjan workshop juuri teidän ryhmänne tarpeisiin.

Asiakkaiden suusta

”Erinomainen kurssi, joka ylitti kaikki odotukset. Aika vierähti kuin siivillä. Paljon uutta tietoa lantionpohjan lihaksiston rakenteesta. Hyviä harjoitteita ja asiantuntevaa tietoa eri vaivoihin. – Jenni ”

”Sain paljon uutta tietoa lantion tärkeydestä esim. ryhtiin. Kiitos selkeästä opetuksesta.” 

”Hyvä opettaja! Hyvä sisältö! Arasta aiheesta puhetta rauhallisesti ja asiantuntevasti!”

”Kurssissa käytiin läpi anatomiaa havainnollisesti ja harjoitukset olivat tehokkaita.”

”Hienoa workshopissa oli opettajan taitotietotaso lantionpohjasta, rauhallinen ja informatiivinen tapa opettaa + verkkokurssi toimi erinomaisesti.”