Palvelut

YinMari tarjoaa apua lantionpohjan hyvinvoinnin tukemiseen joogan keinoin. Palveluihimme kuuluvat lantionpohjan joogan workshopit ja yksityistunnit sekä Yin joogakurssit etäyhteydellä ympäri Suomen.

Joogaa milloin haluat oman kodin rauhassa

Lantionpohjan joogan verkkokurssit.
TULOSSA PIAN!

Maksa kätevästi ennakkoon verkossa

Yksityistunnit

Lantionpohjan joogan yksityistunti on paras tapa saada yksilöllistä ohjausta juuri Sinun tilanteeseesi. Jooga tarjoaa paljon erilaisia työkaluja, joista löydämme juuri Sinulle parhaiten sopivan kokonaisuuden. 

Tapaamiset järjestetään joko Zoomin välityksellä etänä tai lähitapaamisena jossain sovitussa paikassa.
Varaa aika nettiajanvarauksen kautta ja maksa ennakkoon verkkokaupassa.

Asiakkaiden suusta

”Osallistuin Marin lantionpohjajoogan etänä pidetyille yksityistunneille syksyllä 2021. Mari on joogaohjaajana lempeä, läsnä oleva ja todella ammattitaitoinen. Hän osaa luoda tunneilla turvallisen ilmapiirin, jossa asiakkaan on helppo jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan. Marin ihanassa ohjauksessa voi vain rentoutua vastaanottamaan, asanoissa ei tarvitse puskea tai pakottaa kehoa mihinkään mikä ei tunnu hyvälle. Mari otti upealla tavalla huomioon kaikki yksilölliset tarpeeni ja muokkasi kotiharjoitteluohjelman sen perusteella. Hän otti huomioon myös minun toiveeni esim. harjoituksen kokonaispituudesta. Tuntien jälkeen sekä keho että mieli olivat täynnä hyvää oloa ja kiitollisuutta. Sain tunneista apua omaan tilanteeseeni ja voin todella todella lämpimästi suositella Marin ihania tunteja kaikille! <3  – Mari Y ”

Workshopit omalle ryhmälle

Haluatko tietää lantionpohjan toiminnasta lisää? Kokoa oma ystäväporukka, työkaverit tai äiti-vauva-ryhmä vai oletko järjestämässä naisten iltaa tai polttareita?

Workshop voi olla yleisluonteinen tai sitten jonkin tietyn teeman ympärille rakennettu kuten esimerkiksi raskauden/synnytyksen jälkeen, vaihdevuodet, lantionpohjan toimintahäiriöt; kivut, virtsankarkailu, laskeumat. Voidaan yhdistää myös rentouttavan Yin joogan kanssa.

Workshop voidaan pitää valitsemassanne tilassa tai Zoomin kautta.

Workshopin kesto noin 2 – 4 h, hinnat alkaen 150 eur.

Kysy tarjous niin räätälöidään lantionpohjan workshop juuri teidän ryhmänne tarpeisiin.

Asiakkaiden suusta

”Helppoja ja hyviä liikkeitä ja tosi hyvin selitetty. Opettajalla selvästi kokemusta miten etänä opettaa, tuntui tosi henkilökohtaiselta vaikka olikin iso ryhmä. – Ninni”

”Erinomainen kurssi, joka ylitti kaikki odotukset. Aika vierähti kuin siivillä. Paljon uutta tietoa lantionpohjan lihaksiston rakenteesta. Hyviä harjoitteita ja asiantuntevaa tietoa eri vaivoihin. – Jenni ”