Verkkokurssit

Haluaisitko taas tehdä mitä haluat ja nauttia elämästä ilman lantionpohjan ongelmia?

Opi tunnistamaan, rentouttamaan ja vahvistamaan lantionpohjaasi kokonaisvaltaisesti joogan avulla.

Joogaa milloin haluat oman kodin turvassa

Lantionpohjan joogan online-tunneilla pääset kokeilemaan helppoja, mutta tehokkaita harjoituksia. 

Löydät kurssit ja tunnit verkkokaupasta.

Joustava ja Vahva Lantionpohja - valmennukset

Joustava ja Vahva Lantionpohja -yksilövalmennukset

Joustava ja Vahva Lantionpohja – yksilövalmennus on paras tapa saada yksilöllistä ohjausta juuri Sinun tilanteeseesi. Yksilövalmennuksessa otat vastuuta omasta terveydestäsi ja olet valmis sitoutumaan säännöllisiin harjoitteisiin, jotka tukevat ja edistävät lantionpohjasi hyvinvointia. Valmentaja on tukena matkallasi koko ajan ja auttaa Sinua saavuttamaan joustavan ja vahvan lantionpohjan helpoilla, mutta tehokkailla jooga- ja hengitysharjoituksilla.

Joustava ja Vahva Lantionpohja -valmennuspaketti sisältää:

Viikottaiset zoom-tapaamiset 

Yksilöllinen Sinulle räätälöity kotiohjelma; selkeät kirjalliset ohjeet ja kuvat liikkeistä

Neuvonta ja ohjaus asanoissa sekä hengitysharjoituksissa

Henkilökohtainen tuki ja kannustus

BONUS: Lantionpohjan joogan online-workshop tallenne (3,5 tuntia materiaalia) (arvo 59 eur)

Voit valita joko 3 x 60min, 6 x 60 min. tai 9 x 60 min. valmennuspaketin. 

Tapaamiset järjestetään joko Zoomin välityksellä etänä tai lähitapaamisena jossain sovitussa paikassa.
Varaa aika nettiajanvarauksen kautta ja maksa ennakkoon verkkokaupassa.

Palautteita yksilövalmennuksista

”Varasin Marille 3 tapaamiskertaa lantionpohjanjoogaan. Sain erinomaista yksilöllistä ohjausta ja harjoitusten myötä apua tilanteeseeni. Tapaamisten jälkeen sain todella hyvät – siis todella hyvät! – kotiohjeet, joiden avulla on helppo palata harjoituksiin aina uudelleen. Suosittelen lämpimästi Marin asiantuntevaa ja lempeää ohjausta kaikille.” – Krista

”Osallistuin Marin lantionpohjajoogan etänä pidetyille yksityistunneille. Mari on joogaohjaajana lempeä, läsnä oleva ja todella ammattitaitoinen. Hän osaa luoda tunneilla turvallisen ilmapiirin, jossa asiakkaan on helppo jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan. Marin ihanassa ohjauksessa voi vain rentoutua vastaanottamaan, asanoissa ei tarvitse puskea tai pakottaa kehoa mihinkään mikä ei tunnu hyvälle.”

”Mari otti upealla tavalla huomioon kaikki yksilölliset tarpeeni ja muokkasi kotiharjoitteluohjelman sen perusteella. Hän otti huomioon myös minun toiveeni esim. harjoituksen kokonaispituudesta. Tuntien jälkeen sekä keho että mieli olivat täynnä hyvää oloa ja kiitollisuutta. Sain tunneista apua omaan tilanteeseeni ja voin todella todella lämpimästi suositella Marin ihania tunteja kaikille! <3”  – Mari Y.

Workshopit omalle ryhmälle

Haluatko tietää lantionpohjan toiminnasta lisää? Kokoa oma ystäväporukka, työkaverit tai äiti-vauva-ryhmä vai oletko järjestämässä naisten iltaa tai polttareita?

Workshop voi olla yleisluonteinen tai sitten jonkin tietyn teeman ympärille rakennettu kuten esimerkiksi raskauden/synnytyksen jälkeen, vaihdevuodet, lantionpohjan toimintahäiriöt; kivut, virtsankarkailu, laskeumat. Voidaan yhdistää myös rentouttavan Yin joogan kanssa.

Workshop voidaan pitää valitsemassanne tilassa tai Zoomin kautta etänä.

Esimerkiksi 2,5 tunnin workshopin hinta 250 euroa + alv 24 % + mahdolliset matkakulut.

Kysy tarjous niin räätälöidään workshop juuri teidän ryhmänne tarpeisiin.

Palautteita workshopeista

”Erinomainen kurssi, joka ylitti kaikki odotukset. Aika vierähti kuin siivillä. Paljon uutta tietoa lantionpohjan lihaksiston rakenteesta. Hyviä harjoitteita ja asiantuntevaa tietoa eri vaivoihin. – Jenni ”

”Marin lantionpohjajooga workshop antoi tärkeää tietoa ja käytännöllisiä ohjeita lantionpohjan rentouttamiseen ja huoltoon, joita on helppo soveltaa omaan arkeen.”

”Mari on ohjaajana lempeä ja havainnollistava ja tilaa on myös hauskuudelle. Voin lämpimästi suositella Marin lantionpohjajoogaa kaikille vaikkei mitään ongelmia olisikaan, sillä opeista hyötyvät kaikki joilla on lantio.”

”Sain paljon uutta tietoa lantion tärkeydestä esim. ryhtiin. Kiitos selkeästä opetuksesta.” 

”Hyvä opettaja! Hyvä sisältö! Arasta aiheesta puhetta rauhallisesti ja asiantuntevasti!”

”Kurssissa käytiin läpi anatomiaa havainnollisesti ja harjoitukset olivat tehokkaita.”

”Hienoa workshopissa oli opettajan taitotietotaso lantionpohjasta, rauhallinen ja informatiivinen tapa opettaa + verkkokurssi toimi erinomaisesti.”